Finom szerelékes csapat

A Ho-Hó Klub HE. finomszerelékes versenycsapata

Csapatvezető:         Kókai János

 

Csapattagok:

–   Ferentzi Gyula

–   Janovics Sándor

–   Kovács Gábor

–   Csuka János

–   Balla József

–   ifj. Balla József

utf-8''fotó 1

Ferentzi Gyula és Kókai János

Fénykép0320

Balla József, Kovács Gábor és ifj. Balla József

12773084_923675534367873_82772943_o

Janovics Sándor

 

 

Csapat

 

A csapat tagjai: Ferentzi Gyula, Kókai János, Kovács Gábor, Csuka János

2017 évi eredményeink:

 

Bács-Kiskun megyei „A” csoportos csapatbajnokságon elért 2. helyezés.

 

A megyei csapatbajnokság „A” és „B” csoportban kerül megrendezésre minden évben egy alkalommal. Az „A” csoportban a legjobb 12 csapat indulhat. Közülük az utolsó 3 helyen végzett csapat kiesik és helyettük a „B” csoport első 3 helyezettje vehet részt a következő évi megmérettetésen. A 4 fős csapatok egy 4 órás fordulóban, 4 szektorban mérik össze tudásukat.

A bajnokság, ebben az évben április 9.-én került megrendezésre, a Fűzvölgyi csatorna Szalkszentmártoni szakaszán. Az időjárás kedvezett ugyan a horgászatnak, de a halak kapókedve mégsem volt valami kimagasló. Ezért a versenyzők jelentős része bizony még az egy kilós fogást sem tudta elérni, a másfél kiló pedig már kifejezetten jónak számított.

A verseny nem indult számunkra a legjobban, mivel mindkét szélső szektorban a belső helyekre sorsoltunk, míg a pálya szélső állásait sorra a legnehezebb ellenfeleink kapták meg. Ennek ellenére nem kerültünk komolyabb hátrányba ezekben a szektorokban sem, hiszen az A szektorban Ferentzi Gyula a 3., a D szektorban pedig Kókai János a 4. helyet szerezte meg. A két középső szektor közül a B-ben Kovács Gábor kiváló horgászattal a 2., a C-ben pedig Csuka János a 4. helyet érte el.  Mind a 4 versenyzőnk egy kiló fölötti fogással zárta a horgászatot, amely mennyiség Kovács Gábor és Kókai János esetében szinte teljes egészében snecikből, a másik két versenyzőnknek pedig javarészt keszegekből jött össze. Az összességében elért 13 pont azonos volt ugyan az akasztóiak pontszámával, de az általuk fogott halak összsúlya nagyobb volt. Így Akasztó nyert, nekünk maradt a 2. hely, míg a 3. helyezést Lajosmizse csapata szerezte meg.

Szerettünk volna nyerni és igazán közel is álltunk hozzá, de csalódottak így sem vagyunk, hiszen a tavalyi 3. helyezés után előre tudtunk lépni.